De echte herinnering zit in het hart, toch markeren mensen graag de begraafplaats van hun geliefden met een persoonlijk monument.

Omdat elke mens uniek is streven wij er naar om uw persoonlijke wensen op het gebied van monumenten, urnevelden of columbariumplaten te realiseren. Dit kan in natuursteen, glas, inox of een combinatie van alle drie. Wat een grafmonument juist zo uniek maakt, is de aanwezige creativiteit en symboliek die er in vervat zit. Nabestaanden willen graag “iets anders” dan “standaard”. Ze weten vaak goed wat ze willen, maar vinden het soms moeilijk om aan te geven wat wel bij hun overleden geliefde past. De kracht van ons bedrijf is samen met u het ontwerpen van een monument ter nagedachtenis aan uw geliefde. Van uw ontwerp wordt eerst een 3D tekening gemaakt, zodat u al een beeld kan krijgen hoe het er kan gaan uitzien. Elke aanpassing is dan nog mogelijk. Nadat het monument in produktie is gegaan, verzorgen wij de plaatsing in eigen regie. Indien u dat wenst kunnen wij een dubbele fundering aanbrengen zodoende dat de grafsteen niet meer kan verzakken. Daar naast kunnen wij u ook al de standaard monumenten aanbieden.

Wij maken graag met u een afspraak en vertellen u dan meer over onze werkwijze, onze service en de talrijke mogelijkheden die er bestaan.

Om zeker te zijn van onze persoonlijke aandacht is het wellicht beter om telefonisch een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd kunnen vrijmaken om met u een gepast monument te kiezen zodat u zonder twijfel een weloverwogen aankoop kan doen. U kan ook vrijblijvend eens een kijkje komen nemen in ons toonpark, gelegen Kriebekestraat 26 te Houwaart.

Hieronder vindt u een korte impressie van wat allemaal mogelijk is op gebied van natuursteenbewerking.